Piedāvā jaunākos enerģijas, siltuma un drošības risinājumus viedās mājas labiekārtošanai

Piedāvā jaunākos enerģijas, siltuma un drošības risinājumus viedās mājas labiekārtošanai

Tehnoloģijas mūsdienās no zinātnes un pat fantāzijas strauji pārnākušas ikdienas pielietojumā. Vai tās būtu mašīnas, mājokļa labiekārtošana, vai datora komponentes, visos segmentos tehnoloģijas iet uzvaras gājienu, arvien atvieglojot mūsu sadzīvi un komunikāciju.

BiSMART video studijā viesojās ELEME B2B tirdzniecības vadītājs Baltijas valstīs Andris Šelgunovs, kurš iepazīstināja ar jaunākajiem un aktuālākajiem viedās mājas risinājumiem, kas padarīs jebkuru mājokli patīkamāku un ērtāku dzīvošanai.

Šie risinājumi ietver, piemēram, produktus, kas lietotājam dod pilnīgu kontroli pār enerģijas patēriņu un sniedz iespēju ietaupīt, pilnvērtīgi apsildot sava īpašuma telpas

Salonveikala ELEME piedāvātie viedās mājas risinājumi ir ideāli piemēroti tiem, kuriem patīk silta, droša un komfortabla mājokļa vide. Enerģija, drošība un komforts ir tie faktori, uz kuriem balstās salonveikala sniegtie viedās mājas risinājumi. Šie risinājumi ietver, piemēram, produktus, kas lietotājam dod pilnīgu kontroli pār enerģijas patēriņu un sniedz iespēju ietaupīt, pilnvērtīgi apsildot sava īpašuma telpas. ELEME piedāvā arī ierīces, kas ļauj kontrolēt un redzēt notiekošo savā mājā vai privātīpašumā. Andris Šelgunovs uzsver, ka ar salonveikala piedāvātajiem risinājumiem mājas iemītnieki varēs justies droši gan atrodoties mājoklī, gan ārpus tā. Tāpat ir svarīgs arī komforts, kurš sevī ietver gan siltumu, kuru gūst no enerģijas, gan drošības sajūtu.

Viedo māju risinājumi ir pieejami visdažādākajām vajadzībām. Tie ietver sevī viedās spuldzes, termostatus, regulatorus, sensorus, videonovērošanu, personīgo laikapstākļu staciju – pilnu segmentu – lietotājam atliek vien saprast, kādu risinājumu viņš vēlas. ELEME piedāvā gan konsultācijas, izvēloties labāko viedās mājas risinājumu, gan nepieciešamības gadījumā arī veic ierīces uzstādīšanu.

Saistītie raksti


Kontakti

Saziņai:
23300113
Adrese:
Izstāžu centrs Ķīpsala, Rīga
Ikmēneša labāko ziņu apkopojums e-pastā:
Seko!