Uzņēmēji turpmāk savas īstermiņa naudas plūsmas problēmas varēs atrisināt vienkāršāk, ātrāk un ērtāk

Uzņēmēji turpmāk savas īstermiņa naudas plūsmas problēmas varēs atrisināt vienkāršāk, ātrāk un ērtāk

BiSMART video studijā viesojās naudas izsniegšanas servisa Monify dibinātājs un izpilddirektors Artūrs Geisari, kurš pastāstīja par Monify sniegtajām priekšrocībām uzņēmējiem.

Monify ir ātro kredītu izsniegšanas serviss, kas piešķir naudas kredītus uzņēmumiem.

Monify mērķis ir radīt tādus apstākļus, kuros jebkurš uzņēmējs jebkurā pasaules valstī tikai ar datora vai telefona palīdzību varēs saņemt ātros kredītus biznesam nieka 5 minūtēs un ar 3 klikšķu palīdzību.

Līdz šim Monify palīdzējis vairāk nekā 100 uzņēmējiem, kuri pēc procentu atskaitījumiem palielina sava uzņēmuma apgrozījumu līdz 40%

Monify palīdz maziem un vidējiem uzņēmumiem ātri atrisināt viņu īstermiņa naudas plūsmas problēmu – 1 stundas laikā izsniedzot līdz 250 tūkstošiem eiro online vidē, bez ķīlas. Uzņēmumi tādā veidā var samaksāt nodokļus, algas darbiniekiem vai turpināt nodrošināt uzņēmuma darbību apgrozāmo līdzekļu nepietiekamības gadījumā. Uzņēmumi ar šīs naudas palīdzību var arī piedalīties lielos iepirkumos, piedalīties ES finansētos projektos, palielināt pasūtījumu apjomu vai arī vienkārši – vairāk nopelnīt.

Šobrīd Monify izsniedz kredītus visās trīs Baltijas valstīs. Artūrs Geisari uzsver, ka līdz šim Monify palīdzējis vairāk nekā 100 uzņēmējiem, kuri pēc procentu atskaitījumiem palielina sava uzņēmuma apgrozījumu līdz 40% un vidēji no viena darījuma pelna līdz pat 6000 eiro.

Saistītie raksti


Kontakti

Saziņai:
23300113
Adrese:
Izstāžu centrs Ķīpsala, Rīga
Ikmēneša labāko ziņu apkopojums e-pastā:
Seko!