Jauns bankas konts viena selfija attālumā

Jauns bankas konts viena selfija attālumā

Regulāri klientu servisa uzlabojumi, atvieglota norēķinu sistēma un aizvien pieejamāka pakalpojumu sniegšana un saņemšana ir digitalizācijas atnestās pārmaiņas, kas finanšu un banku nozarē kļūst teju par ikdienu. Nupat ar mūsdienīgām izmaiņām klientu servisā sevi pieteikusi banka Citadele, kas piedāvā kļūt par bankas klientu attālināti – vien uztaisīt selfiju jeb pašbildi ar savu pases vai ID kartes fotogrāfiju.

Lai veiksmīgi kļūtu par bankas Citadele klientu un saņemtu X-smart norēķinu karti, potenciālajam klientam jāveic vien pāris vienkārši soļi. Pirmkārt, savā viedtālrunī jālejupielādē Citadeles mobilā aplikācija. Otrkārt, nepieciešams uztaisīt selfiju ar savu pases vai identifikācijas kartes fotogrāfiju. Pēc tam gan uzņemtā bilde, gan informācija par sevi jānosūta bankai ar mobilās aplikācijas palīdzību. Tālākais process pāriet bankas darbinieku pārziņā, kuri gan X-smart karti, gan nepieciešamos dokumentus nogādās klientam personīgi, un, lai tos saņemtu, atliek tikai uzrādīt savu pasi vai ID karti.

Paša pakalpojuma izstrāde ilga 10 mēnešus, investējot tajā vairāk nekā vienu miljonu eiro.

Par risinājuma inovatīvumu un ērtumu jāpateicas jau citkārt Citadeles pakalpojumos izmantotajai biometrijas tehnoloģijai,

kas ne tikai efektīvi pārbauda personas pašbildes atbilstību ar pases vai ID kartes attēlu, bet ļauj vien ar fotogrāfijas palīdzību pāris minūšu laikā kļūt par bankas klientu.  

Citadeles valdes priekšsēdētājs Guntis Beļavskis uzsvēra, ka ar šo pakalpojumu banka turpina soļot inovatīvāku un viedāku pakalpojumu virzienā. Viņš arī piebilda, ka jaunais risinājums bankas konta izveidē pieejams ikvienam no 1.februāra, nojaucot līdz šim uzceltās robežas par Citadeles pakalpojumu pieejamību.

Saistītie raksti


Kontakti

Saziņai:
23300113
Adrese:
Izstāžu centrs Ķīpsala, Rīga
Ikmēneša labāko ziņu apkopojums e-pastā:
Seko!