BiSMART FORUMS 2017: Grandiozākais un ietekmīgākais pasākums biznesa tehnoloģiju jomā

BiSMART FORUMS 2017: Grandiozākais un ietekmīgākais pasākums biznesa tehnoloģiju jomā

Grandiozākais un ietekmīgākais pasākums biznesa tehnoloģiju jomā, pirmo reizi konferenču vēsturē - unikāla 360 grādu tiešraide un Latvijā vienīgais izdevums par biznesa tehnoloģijām – BiSMART bukazīns.

Jau 23. novebrī Rīgā notiks BiSMART gadu noslēdzošais, grandiozais pasākums BiSMART forums, kas pulcēs vairāk nekā 400 Latvijas progresīvāko uzņēmumu vadītājus un augstāko menedžmentu.

Foruma laikā 14 izcili lektori no 4 pasaules valstīm stāstīs par būtiskāko, kas jāzina uzņēmuma vadībai par biznesa tehnoloģijām, attīstību un nākotnes tendencēm.

Foruma laikā dāvināsim Latvijā vienīgo izdevumu par biznesa tehnoloģijām un prezentēsim Lursoft un BiSMART kopīgi veidoto pētījumu par Latvijas efektīvākajiem uzņēmumiem un tajos izmantotajām biznesa tehnoloģijām.

Profesionāli un zinoši spīkeri no ASV, Vācijas, Lietuvas un Latvijas BiSMART forumā noklās aktualitātes sākot no jaunās pasaules kārtības un spēku pārdales, idejas pārvēšanu veiksmīgā biznesā līdz pat mārketinga automatizācijai, prezentēšanas prasmju nozīmīgumam un procesu izcilībai uzņēmumā. Tiks runāts arī par jaunākajām, aktuālākajām inovācijām, izmaiņām finanšu nozarē un IT izmantošanu nākotnē.

Jau divas nedēļas pirms foruma reģistrācija tika slēgta lielās atsaucības dēļ, tādēļ tiešsaistē BiSMART forumu plāno skatīties ap 10 000 interesentu un pirmo reizi konferenču vēsturē skatītājam būs iespēja vērot pasākumu 360 grādu tehnoloģijā. BiSMART forumu būs iespējams noskatīties tiešsaistē BiSMART mājas lapā: bismart.lv; LMT Straume lapā: straume.lmt.lv un BiSMART FaceBook plūsmā.

Forums notiks 23.novembrī Bellevue hotel Riga, Slokas ielā 1 no plkst. 9.30 līdz 13.30

Vairāk informācijas un foruma programma >

Mediju akreditācijai >

Saistītie raksti


Kontakti

Saziņai:
23300113
Adrese:
Izstāžu centrs Ķīpsala, Rīga
Ikmēneša labāko ziņu apkopojums e-pastā:
Seko!