Facebook mazajiem uzņēmējiem radījis lietotni “Facebook Business Suite”

Facebook mazajiem uzņēmējiem radījis lietotni “Facebook Business Suite”

Facebook regulāri nāk klajā ar jaunām iespējām, kas lielākoties attiecas uz parasto lietotāju, tomēr šoreiz īpaša funkcija paredzēta tieši mazā biznesa vadītājiem. Konkrētāk, Facebook izlaidis jaunu aplikāciju “Facebook Business Suite”, kas mazo uzņēmumu īpašniekiem ļaus pārvaldīt uzņēmuma lapu un profilu vienoti uzreiz trīs platformās vienlaicīgi – Facebook, Messenger un Instagram.

Tas nozīmē, ka uzņēmēji varēs komunicēt ar klientiem un saņemt paziņojumus vienotā iesūtnē, kas apvieno visas šīs trīs platformas.

Kompānija neslēpj, ka ne tik tālā nākotnē šim trijniekam plāno pievienot arī Whatsapp.

Apskatot tuvāk Facebook Business Suite iespējas, jāuzsver, ka šī lietotne mazajiem uzņēmējiem vienlaicīgi gan Facebook, gan Instagram ļaus publicēt ierakstus un sniegs ieskatu par to, kāda efektivitāte un atdeve ir reklāmām abās šajās platformās. Jāpiebilst, ka līdzīgas iespējas jau pieejamas Instagram biznesa kontiem, kas piesaistīti Facebook lapām.

Līdz ar šo jauno biznesa vajadzībām paredzēto aplikāciju Facebook arī publicējis pētījumu par to, kā mazie biznesi izdzīvo koronavīrusa pandēmijas laikā. Pētījumā noskaidrots, ka gandrīz puse jeb 48% aptaujāto norādījuši, ka kopš pandēmijas sākuma sākuši biežāk iepirkties tiešsaistē, tādējādi atbalstot e-komercijas uzņēmumus. Savukārt 73% no šiem cilvēkiem norādījuši, ka, iepērkoties internetā, atbalsta vismaz vienu mazo uzņēmēju.

Būtiski, ka sākotnēji “Facebook Business Suite” plānots padarīt pieejamu mazajiem uzņēmumiem. Nākotnē Facebook apsver piedāvāt šīs aplikācijas iespējas arī vidējiem un lielajiem uzņēmumiem.

Saistītie raksti


Kontakti

Saziņai:
23300113
Adrese:
Izstāžu centrs Ķīpsala, Rīga
Ikmēneša labāko ziņu apkopojums e-pastā:
Seko!