Latviešu “Printful” sasniedzis ASV veiksmīgāko uzņēmumu topa augšgalu

Latviešu “Printful” sasniedzis ASV veiksmīgāko uzņēmumu topa augšgalu

Latviešu apdrukāšanas ārpakalpojumu uzņēmums Printful, kas ir daļa no Draugiem Group ietilpstošo uzņēmumu saimes, jau vairākus gadus sevi pierādījis kā veiksmīgs un uz izaugsmi vērsts uzņēmums. Savu produkciju un pakalpojumus lielākoties koncentrējot uz ārzemju tirgiem, uzņēmums pierādījis, ka latvieši virsotnes var sasniegt arī ārvalstu plašumos. To apstiprina ASV veiksmīgāko uzņēmumu tops, kurā savu vietu nodrošinājis arī Printful.

Prestižais amerikāņu biznesa žurnāls Inc.com nācis klajā ar Top 5000 ASV veiksmīgāko un straujāk augošo uzņēmumu listi. Printful, kura viens no birojiem atrodas Ziemeļkarolīnas štatā Šarlotas pilsētā, arī iekļuvis šajā topā, uzrādot ne to sliktāko rezultātu un atrodoties pat salīdzinoši topa augšgalā – 564. vietā. Uzņēmuma izaugsmes rādītāji sasnieguši 786% atzīmi, savukārt apgrozījums 2018. gadā mērāms 77 miljonos dolāru.

Printful līdzdibinātājs un izpilddirektors Dāvis Siksnāns uzsvēra, ka šādas izaugsmes turpināšanai nepieciešams ielauzties aizvien jaunos tirgos, atverot jaunus birojus un ražotnes. Tāpat vajag nemitīgi strādāt pie jauniem produktiem un integrācijām, un tam esot nepieciešams komandas papildinājums ar jauniem talantiem. Pašreiz Printful komandu visā pasaulē veido 600 darbinieku visā pasaulē, no tiem 250 strādā birojā Latvijā. Uzņēmums līdz šim nodrukājis vairāk nekā 11,5 miljonus produktu.

Jāpiebilst, ka -

pēc Inc.com publicētajiem rezultātiem veiksmīgāko uzņēmumu topa pirmajā vietā ierindojies reklāmas un mārketinga uzņēmums “Freestar” ar 36 680% lielu izaugsmes rādītāju.

Otrajā vietā atrodas loģistikas un transporta jomas uzņēmums “FreightWise” ar 30 548% lielu izaugsmi. Savukārt labāko trijnieku noslēgusi ēdienu un dzērienu jomas kompānija “Cece’s Veggie Co.”, sasniedzot 23 880% lielu izaugsmi.

Saistītie raksti


Kontakti

Saziņai:
23300113
Adrese:
Izstāžu centrs Ķīpsala, Rīga
Ikmēneša labāko ziņu apkopojums e-pastā:
Seko!