Igaunijā norisināsies vērienīgs pasākums, kas veltīts e-komercijai

Igaunijā norisināsies vērienīgs pasākums, kas veltīts e-komercijai

E-komercija, gadiem ejot, kļuvusi par aizvien nozīmīgāku un arī ērtāku veidu, kā pirkt un pārdot gan preces, gan pakalpojumus, tāpēc tieši interneta lietotāji pamazām kļūst par apjomīgāku klientu segmentu. Par to, kā veiksmīgi uzsākt tirdzniecību internetā, kā šim biznesam palīdzēt izaugt lielam un kādas ir tendences, tiks atklāts Baltijā lielākajā e-komercijas forumā.

5. martā Tallinā norisināsies forums Baltic E-commerce Forum 2019. Pasākums veltīts visiem tiem, kas iesaistījušies e-komercijā, plāno uzsākt tirdzniecību internetā vai arī interesējas par e-komercijas tendencēm vispārīgi. Tajā pieredzējuši starptautiska līmeņa nozares speciālisti dalīsies ar savu pieredzi, veiksmes stāstiem, tendencēm, kā arī ieteikumiem veiksmīgai biznesa uzsākšanai internetā kā Baltijas valstu, tā globālā tirgus mērogā. Jāpiebilst, ka ar savu pieredzi forumā dalīsies arī pašmāju kompānijas Printful izpilddirektors Dāvis Siksnāns, kurš pastāstīs par to, kā iekarot ASV tirgu, pašiem atrodoties Baltijā.

Pēc pasākuma mājaslapā sniegtās informācijas - Baltic E-commerce Forum 2019 saturs ietver tādus tēmatus kā e-komercijas nākotne Eiropā un kādas izmaiņas gaidāmas tuvākajā laikā; interneta veikalu iespējas Google vidē; e-komercijas piegādes risinājumu attīstība un tendences pasaulē, ietverot Brexit; e-komercijas mērķauditorijas atlase Baltijas valstīs un citas tirdzniecībai internetā nozīmīgas un aktuālas tēmas.

Forumā ar saviem pieredzes stāstiem un vērtīgām zināšanām dalīsies gan Latvijā zināmu kompāniju, piemēram, Barbora, DPD Group, Delfi.lt, jau minētais Printful, SEB banka, gan arī vairāku starptautiski pazīstamu uzņēmumu, piemēram, Mastercard un Google pārstāvji.

Saistītie raksti


Kontakti

Saziņai:
23300113
Adrese:
Izstāžu centrs Ķīpsala, Rīga
Ikmēneša labāko ziņu apkopojums e-pastā:
Seko!