Singapūrā radīta pasaulē pirmā ēka, kas domāta klātienes biznesa sapulcēm

Singapūrā radīta pasaulē pirmā ēka, kas domāta klātienes biznesa sapulcēm

Lai arī, pateicoties pandēmijai, savu slavas stundu piedzīvoja virkne videokonferenču rīku, kas ļauj efektīvāk strādāt attālināti, nopietnākas biznesa sapulces joprojām nepieciešams rīkot klātienē. Singapūra šajā ziņā ir padomājusi par biznesa ceļotājiem, radot pirmo ēku “Connect@changi”, kur tie var komfortabli, ar visām ērtībām ievērot pašizolāciju, vienlaikus neatstājot novārtā ne savu biznesu, ne garīgo un fizisko veselību.

Ceļotājiem šajā ēkā, kas iekārtota izstāžu hallē, ir jāpavada visas 14 pašizolācijas dienas, un būtiski, ka šajā laikā viesnīcu nedrīkstēs atstāt. Pati par sevi šī 780 000 m2 lielā ēka līdzinās viesnīcai, kurā atrodas 150 numuriņi, taču līdz gada beigām to skaitu plānots palielināt līdz 1300. Būtiski, ka viesi “Connect@changi” var rīkot klātienes biznesa tikšanās speciāli pielāgotās telpās ar hermētiskiem stikla paneļiem un nodalītām ventilācijas sistēmām.

Ēkā kopumā ir 40 šādas biznesa sapulču telpas, vairākas sporta zāles, kā arī divas zaļās zonas, kurās vienlaicīgi var uzturēties 30 klienti un netraucēti strādāt. 

Palikšana “Connect@changi” gan nav visai lēta. Par vienu nakti jāšķiras no 287 ASV dolāriem jeb nepilniem 242 eiro. Cenā iekļautas arī ēdienreizes un Covid-19 testi. Obligāts Covid-19 tests, protams, ir nepieciešams, tikko ierodoties. 

“Connect@changi” principā var ierasties ceļotāji no jebkuras pasaules valsts, izņemot Lielbritāniju un Brazīliju, no kurienes radušies lipīgākie Covid-19 varianti. Taču, ja arī esi no kādas citas valsts, nav vēl garantēts, ka tavs pieteikums tiks apstiprināts. Katrs pieteikums tiek izskatīts atsevišķi, ņemot vērā vairākus faktorus, piemēram, Covid-19 situācija valstī, no kuras ceļotājs ierodas. 

Saistītie raksti


Kontakti

Saziņai:
23300113
Adrese:
Izstāžu centrs Ķīpsala, Rīga
Ikmēneša labāko ziņu apkopojums e-pastā:
Seko!