Uzņēmums “Evolution Gaming” aicina pieteikties bezmaksas Scala un funkcionālās programmēšanas kursiem

Uzņēmums “Evolution Gaming” aicina pieteikties bezmaksas Scala un funkcionālās programmēšanas kursiem

Evolution Gaming, pasaulē vadošais B2B IT pakalpojumu sniedzējs Live Casino nozarē, šovasar aicina pieteikties “Scala Bootcamp”: bezmaksas programmēšanas kursiem trīs mēnešu garumā, lai apgūtu funkcionālās programmēšanas un Scala programmēšanas valodas pamatus. Sekmīgākājiem studentiem būs iespēja pievienoties uzņēmuma komandai Scala inženiera amatā. Šobrīd uzņēmumā strādā ap 400 inženieru Latvijā, Igaunijā, Nīderlandē un Baltkrievijā. Evolution Gaming pārstāv lielāko Scala un Funkcionālās Programmēšanas kopienu Latvijā, kā arī aktīvi piedalās tās attīstīšanā.

Kāpēc Scala?

Scala ir populāra programmēšanas valoda, kas ļauj radīt augstas kvalitātes, taču viegli uzturamu kodu, tas, savukārt, ir priekšnosacījums laimīgiem un apmierinātiem inženieriem. Tai ir laba savietojamība ar Java kodu, kā arī tā kalpo kā lielisks pamats video tiešraides ar minimālu aizkavēšanos izstrādei. Scala ir veiksmīga komerciāla valoda, pateicoties tās spējai attīstīt mērogojamu un uzticamu programmatūru, to izmanto tādi uzņēmumi kā Evolution Gaming, LinkedIn, Twitter, Netflix, Epic Games un citi.

Par Evolution Gaming Scala Bootcamp

Līdz 6. septembrim uzņēmums piedāvās iespēju pieteikties “Scala Bootcamp” programmēšanas kursiem visiem, kuri vēlas iepazīties ar Scala programmēšanas pamatiem. Kursa ietvaros studentiem būs iespēja:

  • Gūt zināšanas par praktisku Scala funkcionālo programmēšanu, ieskaitot darbu ar tādām bibliotēkām kā Akka, Akka Persistence, HTTP pakalpojumu izstrādi un daudz ko citu;
  • Izstrādāt kursa projektu, izmantojot praktisko funkcionālās programmēšanas pieeju;
  • Saņemt individuālus ieteikumus turpmākajai attīstībai.

Šie kursi būs piemēroti ne tikai inženieriem ar jau esošu pieredzi citās programmēšanas valodās, bet arī iesācējiem ar programmēšanas pamatprasmēm.

Viss, kas būs vajadzīgs studentiem, lai piedalītos, ir programmēšanas pamatprasmes, vēlme mācīties un personīgais dators. Nodarbības notiks divas reizes nedēļā, vakaros, trīs mēnešu garumā. Otrdienās (teorija, funkcionālā programmēšana, Scala pamati) un ceturtdienās (prakse, bibliotēkas) no 18:30 līdz 21:00. Lielākā daļa no mācību aktivitātēm tiks veikta tiešsaistē. Nodarbības tiks vadītas angļu valodā. Kursi sāksies 22. septembrī.

Plašāku informāciju par apmācību saturu, kā arī pieteikties Evolution Gaming Scala Bootcamp var šeit.

Uzņemšana tiks balstīta uz intervijas un/vai praktiska uzdevuma rezultātiem.

Bootcamp noslēgumā katrs students saņems diplomu, apliecinot veiksmīgu Scala un funkcionālās programmēšanas pamatu apgūšanu, kā arī nepieciešamo zināšanu līmeni, turpmākās karjeras attīstībai IT nozarē. Studentiem, kuri mācību laikā parādīs vislabākos rezultātus, tiks izteikts piedāvājums pievienoties inženieru komandai un tupināt savu karjeru Evolution Gaming. Līdzīgs apmācību kurss iepriekš tika organizēts uzņēmuma pārstavniecībā Minskā, kuram noslēdzoties, 8 no 9 studentiem, kuri iesniedza gala darbu, tika izteikts darba piedāvājums Evolution Gaming.

Vairāk informācijas par uzņēmumu var atrast oficiālājā mājas lapā - www.evolutiongaming.com.

Saistītie raksti


Kontakti

Saziņai:
23300113
Adrese:
Izstāžu centrs Ķīpsala, Rīga
Ikmēneša labāko ziņu apkopojums e-pastā:
Seko!